Enlightening Road Trip

'Pak mijn hand en fiets in gedachten met mij mee.
Onze reis.
Onze gezamenlijke reis.'
Een lang gekoesterde wens van mij komt eindelijk uit. Een fietsreis naar de Noordkaap in Noorwegen, het noordelijkste puntje van Europa. Ik vertrek vanuit Hoorn (Noord-Holland) om via Duitsland, Denemarken, Zweden en Finland uit te komen bij de Noordkaap. Daarna via de kustlijn van Noorwegen weer terug naar Hoorn. Een fietstocht van 6500 kilometer!

Deze wens is jaren geleden ontstaan, maar door allerlei bezigheden was het nooit het juiste moment. Nu wel. Het moet zo zijn. Ik, Joseph Dinant, ben er klaar voor. Op zaterdag 20 mei 2023 om 10.30 uur zal ik op de fiets stappen en richting het hoge noorden reizen.

Deze trip is geen standaard trip. Ondanks de grote afstand, ga ik er helemaal blanco in. Zonder reserveringen, trainingen, specifieke voorbereidingen of zelfs een elektrische fiets. 
Waarom? Omdat ik benieuwd ben of ik op een leeftijd van 55 jaar dit nog kan. Ben ik in staat om van de een op de andere dag zomaar de sleur van alledag achter mij te laten? Kan ik mijn naasten, die ik ontzettend lief heb, zo een lange periode fysiek missen?
Waar ben ik op dit moment nog toe in staat en waar liggen mijn lichamelijke en geestelijke barrières?
Een uitdagende en spannende tocht die mij veel zal leren over wie ik op dit moment ben en waar mijn hart naar verlangt.

Ik neem de sprong, omdat iets in mij verlangt om dit te doen. Net zoals ik ooit Centrum Amara ben begonnen. Je grenzen opzoeken en kijken of je ze kan oprekken. Een bijzondere fysieke en mentale roadtrip die ik graag met jou wil delen.

Op deze site kun je jezelf opgeven en, na betaling van een donatie, kun je elke dag een filmpje van mij zien, waarbij ik jou meeneem op mijn reis. Ik laat je zien wat ik zie, de verschillende mooie processen waar ik doorheen zal gaan en de vele bijzonderheden die ik ongetwijfeld tijdens mijn reis zal tegenkomen. 

Een verlichtende reis voor mij en voor jou. Ga jij met mij mee op reis? Schrijf je dan in bij inschrijven/donaties.

De opbrengst is voor De Stichting De Zuivere Bron waar Centrum Amara onder valt.

Dank je wel met alle liefde vanuit mijn hart voor jou!

Joseph Dinant

Contactgegevens

Straat: Jan Willemszstraat 18
Postcode:1624 CH Hoorn

Telefoon: 06 14418755
E-mail: info@amarahoorn.nl

Openingstijden

maandag 12:00–22:30

dinsdag 10:00–22:30

woensdag 10:00–22:30

donderdag 10:00–22:30

vrijdag 10:00–22:30

zaterdag 10:00–22:30

zondag 10:00–17:00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram