Over Amara

Wat is Centrum Amara?

Centrum Amara is een verzamelgebouw met vele verschillende ruimten waar mensen hun kennis, diensten en/of gebruikswaren kunnen aanbieden om het Wel Zijn van zichzelf en onze medemens te vergroten.
De ruimten zijn per uur of voor een deel van de dag te huur. Door een groot deel van het centrum te gebruiken voor flexible huurders kan er een groot gevarieerd aanbod van kennis en kunde aangeboden worden.
Een centrum welke voor iedereen vrij toegankelijk is en waar voor ieders Wel Zijn wel iets aanwezig kan zijn. Naast het aanbod is Amara voorzien van een gezellige centrale woonkamer, kantine en terras met zonneweide.
In Amara wordt je gezien en naar je geluisterd maar hier kan je ook geheel tot rust komen als je daar behoefte aan hebt.

Hoe is Amara ontstaan?

Amara was voorheen een schoolgebouw en stond al enkele maanden leeg toen Stichting De Zuivere Bron het voor verhuur aangeboden kreeg. Vanaf het eerste moment een gebouw met perspectief en vele mogelijkheden. Vanaf oktober 2021 is het gebouw aan de binnenzijde geheel geschilderd, gedecoreerd en ingericht. Maar nog steeds worden er dagelijks delen versiert, opgeknapt en aangepast om de onvoorwaardelijke liefde van Amara onmiskenbaar voelbaar te maken. Amara is vanuit onvoorwaardelijke liefde ontstaan (zie www.dezuiverebron.nl) en wordt elke dag met deze liefde verder gevormd.

Welk doel heeft het centrum?

Het centrum heeft tot doel mensen de gelegenheid te geven om in hun eigen kracht te gaan staan en het mooiste en beste uit zich zelf te halen. In Amara kan men zichzelf ontplooien en de ware zelf ontvouwen. Een plaats om in je eigen kracht je eigen licht te laten schijnen en te ontdekken wat je werkelijk allemaal kunt, weet, voelt en mag delen. Een oord waar je jezelf kan zijn, waar je je hart kan volgen, doen waar je naar verlang, je verhaal mag vertellen,  je gehoord wordt en goed bent zoals je op dit moment bent. Amara is een centrum met onvoorwaardelijke liefde voor alle mensen die diep in hun hart invulling en uiting willen geven aan hun allermooiste Zijn. Amara is een centrum waar men met onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en zijn/haar medemens kan samenwerken. Amara een plek waar je kan groeien en leren.
Amara reikt haar hand uit naar al diegene die samen met haar en andere geïnteresseerden iets moois willen neerzetten. Amara reikt haar hand uit naar al diegene die kennis en kunde kunnen delen maar nog niet doen. Naar al diegene die alleen, in hun eigen veilige cocon werken en nu ook de extra waarde inzien van samenwerken, om zo krachten, energie, kennis en kunde te bundelen en zo samen te groeien. Het centrum is er, de ruimten zijn er ………nu jij nog........je bent van harte welkom.
Groei
Groei tot grote hoogte,
reik uit zo hoog mogelijk.
Vraag hulp als dat nodig is,
je bent niet alleen.
Geniet van het uitzicht,
voel je werkelijke Zelf.
Mocht je vallen,
val dan in vertrouwen.
Wij vangen je op,
met beide benen op de grond.
Vol vreugde vierend,
onze groei.

Wat biedt centrum Amara?

Centrum Amara is een verzamelgebouw met 20 verschillende ruimten. Verschillende qua afmeting alsook qua kleuren. Elke gang en elke kamer heeft een eigen chakrakleur waardoor elke ruimte zijn eigen energiefrequentie heeft.
De 20 stuks ruimten worden per uur, dagdeel of dag verhuurd. Het voordeel hiervan is dat er een groot aanbod aan ruimten is per dag en Amara daardoor veel mensen van dienst kan zijn.
Mede door de flexibele verhuur is er elk dagdeel variatie in het centrum. Elke dag is de samenstelling anders en blijft het voor bezoekers interessant om het centrum te bezoeken.
Het centrum is in principe voor bezoekers vrij toegankelijk.
Naast het aanbod is Amara voorzien van een gezellige centrale woonkamer, kantine en terras met zonneweide.
Amara is elke dag geopend en er is iemand aanwezig om te luisteren. Maar Amara is ook geschikt om geheel tot rust komen als daar behoefte voor is.

Voor welke gebruiker is Centrum Amara?

Centrum Amara is voor iedereen die zijn/haar kennis, ervaringen en energie wil delen om zo andere mensen te helpen, te informeren en/of bij te staan. De bewoording Spiritueel Wel Zijn Centrum Amara voor body - mind & beyond is gekozen omdat er zoveel divers kennis en kunde beschikbaar is en er op deze wijze een zo breed mogelijke reikwijdte wordt gecreëerd. Heb je kennis en kunde op welk gebied dan ook om het Wel Zijn van mensen te vergroten dan ben je van harte welkom.
Amara is uitermate geschikt voor huurders welke de meerwaarde zien van een verzamelgebouw. Bezoekers van andere huurders kunnen hier verder kijken wat er allemaal mogelijk is. Bij Amara is het voor zowel de huurders als de bezoekers een win – win situatie.

Donaties zijn van harte welkom!

Wilt u doneren aan Amara dan komt uw donatie goed terecht. 

Wat doen we met de donaties:
- We zorgen ervoor dat jongeren tegen zo laag mogelijke kosten workshops of lezingen kunnen bijwonen
- Aankoop projectie scherm
- Aankoop speel attributen voor kinderen
- Uitbreiding en opknappen van het interieur
- Betaling van de hoge energie kosten
- Onderhoud van het terrein
- Aankoop planten en bloemen voor in de tuin
- Aankoop van geluidinstallatie
- Aankoop verlichting

 Donaties kunnen overgemaakt worden naar: 
NL93 RABO 0344 2097 68 t.a.v. Joseph Dinant

Al het geld komt ten goede van Stichting De Zuivere Bron waar Amara onder valt.

Contactgegevens

Straat: Jan Willemszstraat 18
Postcode:1624 CH Hoorn

Telefoon: 06 14418755
E-mail: info@amarahoorn.nl

Openingstijden

maandag 12:00–22:30

dinsdag 10:00–22:30

woensdag 10:00–22:30

donderdag 10:00–22:30

vrijdag 10:00–22:30

zaterdag 10:00–22:30

zondag 10:00–17:00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram