‘Ancient Mysteries & energies’ door Ard Pisa

Datum/Tijd
09-03-2023
19:30 - 22:30


Over de hele wereld staan er mysterieuze bouwwerken zoals piramides, steencirkels, menhirs, indrukwekkende tempels en beelden, hunebedden en andere imposante en mysterieuze oude bouwwerken waarvan niemand weet hoe ze zijn gebouwd en/of wie het hebben en/of waarvoor ze zijn gebouwd en/of in welke periode ze zijn gebouwd.

Er worden steeds meer Ancient Mysteries (zoals Megalithische bouwwerken) ontdekt en in rap tempo worden er nieuwe inzichten verkregen vanuit multidisciplinair onderzoek. En dat is hard nodig want het kan niet waar zijn dat we de nieuwe generatie nog steeds leert dat piramides graftombes van de Farao’s waren en de Nederlandse Hunebedden graftombes zijn vanuit de Trechterbekercultuur terwijl er nooit mummies c.q. skeletten of asresten zijn gevonden in zowel de Egyptische piramides als in de Nederlandse Hunebedden. De grote vraag is of de gevestigde orde het lef heeft om de geschiedenisboeken te laten herschrijven en musea durven aan te passen aan de nieuwe inzichten?

Kijk bijvoorbeeld wat er nu in Bosnië gaande is. Daar is een holistisch onderzoeker de recent (2005) ontdekte piramides nabij Sarajevo aan het onderzoeken. Hij doet de hele wetenschappelijke wereld versteld staan met zijn wetenschappelijke bevindingen die tot stand zijn gekomen vanuit een nieuw interdisciplinaire aanpak, waarbij de energetische invalshoek een belangrijke pijler is geworden. 100 wetenschappers bevestigen nu het bestaan van deze piramides en waarvoor ze zijn gebouwd. Mind blowing.

Ook in Engeland en Frankrijk hebben open minded researchers gedegen bio-energetische onderzoek verricht naar stenen cirkels. De uitkomsten daarvan worden getoond tijdens de lezing.

Ard neemt je verder mee voor een reis over de Aarde en laat een aantal zeer imposante en mysterieuze bouwwerken zien zoals onder andere Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, Ancient Sardinië, Cusco en Machu Picchu in Peru, India en anderen.

Het ervaringsverhaal van Ard over Sardinië is indrukwekkend. Sardinië mag met recht, ‘Ancient Sardinië’ worden genoemd omdat er maar liefst meer dan 7.000 prehistorische structuren zijn te vinden. Inmiddels zijn er zoveel goed gedocumenteerde onderzoeken over verschillende mythes zoals die van Sardinië zodat we die niet langer kunnen en mogen negeren. Het verhaal moet verteld worden ook al druist het in tegen de tot nu toe aangenomen geschiedenis van de mens en de evolutietheorie van Darwin.

Het Italiaanse eiland Sardinië behoort volgens hem tot de 5 plekken van de Blue Zones, daar waar de oudste mensen ter wereld leven. ‘Dat heeft niet alleen te maken met de ligging, hun eetgewoonten en sociale leefgemeenschap’, zegt Ard hierover. ‘Sardinië trilt op een heel hoog niveau door de aanwezigheid van die duizenden oude megalithische structuren en gebouwen, en de magie die over het hele eiland voelbaar is. De energieën zijn daar nog enorm sterk, dat heb ik niet eerder gevoeld’.

En last but not least neemt Ard je mee naar Roemenië waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat. Die staat daar als wachter voor de meest ongelofelijke plek die ooit op Aarde gevonden is. Meer weten? Kom dan naar de lezing!

Aanvang 19.30 uur
Inloop 18.30 uur
Einde rond 22.30 uur

Entree € 22,00 p.p.

Bestel je kaartjes via info@amarahoorn.nl
Reserveer op tijd VOL = VOL

Amara
Jan Willemszstraat 18
1624 CH Hoorn

Contactgegevens

Straat: Jan Willemszstraat 18
Postcode:1624 CH Hoorn

Telefoon: 06 14418755
E-mail: info@amarahoorn.nl

Openingstijden

maandag 12:00–22:30

dinsdag 10:00–22:30

woensdag 10:00–22:30

donderdag 10:00–22:30

vrijdag 10:00–22:30

zaterdag 10:00–22:30

zondag 10:00–17:00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram