Dag 25


De inhoud op deze pagina is alleen bedoeld voor supporters. Doneer via de doneer pagina om een supporter te worden of log in als je al gedoneerd hebt!

3 comments on “Dag 25”

 1. Jeetje... Ik vind het heftig klinken!
  Ik heb vanaf m'n 16e het heft in eigen handen genomen en heb het idee dat ik doorgaans m'n eigen keuzes heb gemaakt. Achteraf gezien niet altijd de meest handige keuzes, maar wel keuzes waar ik toen achterstond denk ik.
  Als ik zo terugkijk op de afgelopen veertig jaar zie ik wel waar mijn gevoel eigenlijk al zei dat het niet goed zat. En heel eigenwijs dat gevoel negeren. Dat doe ik nu niet meer. Ik luister nu naar mijn gevoel omdat ik weet dat dat gelijk heeft.
  Ik ga nu heel hard nadenken of anderen mijn keuzes hebben beïnvloed. En m'n ademhalingsoefeningen doen. Mijn dochter heeft me net een link gestuurd naar allerlei meditatie-oefeningen. Ik zei al dat van alles nu samenkomt in mijn leven. 😉
  En kijken hoe ik het doe met jouw muziekfilmpjes. Vind ze namelijk heel mooi om te zien, voel mij bijna zelf op die fiets zitten. Dus wil ik m'n ogen niet dichtdoen. Twee keer maar doen dan of gewoon los van jouw filmpjes ademhalings/meditatie-oefeningen doen.
  Nogmaals: zoveel respect voor jou dat je dit doet. Hoe je dit doet. Want wat kom je jezelf tegen.
  Dikk knuffel.

 2. Ik heb je eerste filmpje bekeken en wil even direct reageren: Wat een mooi mens ben je in dat filmpje ! Ik zie de pleaser Dinant, zoals ik je naast andere fijne eigenschappen van jou OOK ervaren heb. En die pleaser heb je nu niet meer nodig, is dat wat je nu ervaart? Liefs.

 3. hahaha, jaaaa, ik heb mijn gevoel en verlangens zo vaak weggecijferd, dat ik niet eens meer wist, dat ik ze had. In liefdesrelaties vanuit minder gevoel van eigenwaarde, in werkrelaties vanuit angst voor autoriteiten, op sociaal gebied uit angst om buitengesloten te worden. etc.etc.
  Totdat ik mijn gevoel tegenkwam en ik na jaren huilen in ging zien dat de ander ook handelde vanuit zijn/haar pijn punten en toen kwam er weer een ander verdriet naar boven en daarna een zachtheid voor mezelf en de ander.
  In relatie tot mijn kinderen: Ik stel mezelf op de eerste plaats, maar als zij het nodig hebben, gaan ze voor. En dat bepaal ik vanuit mijn intuitie/gevoel van dat moment.
  Dat ervaar ik beslist niet als wegcijferen, maar voel me daar heel fijn bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contactgegevens

Straat: Jan Willemszstraat 18
Postcode:1624 CH Hoorn

Telefoon: 06 14418755
E-mail: info@amarahoorn.nl

Openingstijden

maandag 12:00–22:30

dinsdag 10:00–22:30

woensdag 10:00–22:30

donderdag 10:00–22:30

vrijdag 10:00–22:30

zaterdag 10:00–22:30

zondag 10:00–17:00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram