Dag 20


De inhoud op deze pagina is alleen bedoeld voor supporters. Doneer via de doneer pagina om een supporter te worden of log in als je al gedoneerd hebt!

3 comments on “Dag 20”

 1. Ja de angst voor nieuwe dingen herken ik maar al te goed. Ik ben ook maagd en houd niet zo van onverwachte dingen 😁
  Ik bekijk alles liever rustig van alle kanten en daarna maak ik de stap wel maar wel vaak met spannende gevoelens. En ja het please daar ben ik zeker van geweest. Ik ben er nog mee bezig maar maak stappen en ben mij er bewust van. Bij mij ontstaan in mijn kindertijd waarin er veel ruzie was in ons gezin en ik de jongste was maar ook feilloos aan voelde wat de ander nodig had en zo de lucht weer kon klaren in ons gezien. Een kameleon dus die de ander op nr 1 zetten en van eigen grenzen nog nooit had gehoord. Ook nu op 52 jarige leeftijd nog merk ik dat ik het nog steeds lastig vind mijzelf uit te spreken omdat ik altijd rekening met de ander zijn of haar gevoelens wil houden. Ja daar heb ik nog wel wat in te doen en dat is ook oké 🙏 dank voor jou verhaal Dinant

 2. Wat prachtig mooi daar! Ik ga binnenkort mijn Pippi Langkous films tevoorschijn halen. En De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween.

  Het leuke aan jou volgen is niet alleen mijn innerlijke reis, maar ook dat ik van alles leer over allerlei andere dingen. Wat ik niet ken zoek ik op. Stukje topografie, bruine beren, componisten, bands, bouwstijlen en nog een heleboel meer.

  En heel interessant hoe jij tegen dingen aankijkt. Het zet me aan het denken. En wat bij me past neem ik mee. Dank je wel!

  Ik hoop dat er steeds meer mensen gaan reageren hier. Wat je al aangeeft: van elkaar kun je leren.

  Angst: Ik zou op zich best graag ergens "buiten" willen wonen, maar in m'n eentje naar een andere (betaalbare) provincie verhuizen? Óf in m'n eentje naar een betaalbaar buitenland? Echt niet! Durf ik niet. Alles opnieuw opbouwen.
  Bovendien is mijn huis mijn zekerheid: na mijn scheiding dreigde ik het te verliezen en met mijn kinderen op straat te komen staan. Het is me gelukt de echtelijke woning te kopen. Ik ben nu heel bang om dat huis/die zekerheid te verliezen, dus ik zal dit huis ook niet zomaar opgeven. Een hypotheek krijg ik niet meer, dus ik blijf lekker zitten waar ik zit.
  En ik ben als de dood voor wormen. Altijd geweest. Mijn angst voor slangen heb ik overwonnen. 
  En ik heb vandaag het kraanleertje in het kraantje op mijn wc vervangen. Zat ik al maanden tegenaan te hikken. Ik wist ook niet precies wat er aan de hand was. Kan ik dat wel? En vandaag vond ik dat ik het kon! Gelukt! 🙂
   

 3. Geweldig Ricky. En Wendy ik denk dat de meeste van ons dat wel hebben, anderen niet kwetsen. Maar wat is de achterliggende reden daarvan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contactgegevens

Straat: Jan Willemszstraat 18
Postcode:1624 CH Hoorn

Telefoon: 06 14418755
E-mail: info@amarahoorn.nl

Openingstijden

maandag 12:00–22:30

dinsdag 10:00–22:30

woensdag 10:00–22:30

donderdag 10:00–22:30

vrijdag 10:00–22:30

zaterdag 10:00–22:30

zondag 10:00–17:00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram