Dag 2


De inhoud op deze pagina is alleen bedoeld voor supporters. Doneer via de doneer pagina om een supporter te worden of log in als je al gedoneerd hebt!

7 comments on “Dag 2”

 1. Ik doe mee! Ook een mooie uitdaging. Twijfel nog tussen schrift en computer. Vorige week begonnen met "Schrijven vanuit je hart." Ook een bijzondere ervaring.
  En dank je wel dat ik mee mag op deze trip. X

 2. Wie ben ik, ik ben niet mijn lichaam 😃 ik ben een sprankeltje in een heel groot geheel,soms vrolijk soms verdrietig , soms boos soms onstuimig... En nog veel meer Somsen 🫣

 3. Hey vriend van het Pieterpad! Super waar je mee bezig bent en leuk dat je weer bij het Boheems Paradijs bent! Kan je je nog herinneren dat we Mars hebben gezien toen we bij het kampvuur zaten? Veel succes op je tocht en ik ga je volgen!

 4. He Dinant, wat een geweldige trip ben je aan het maken!! Wauw! Je bent al veel verder dan deze dag, maar soms hebben dingen ff tijd nodig.

  Dank je wel dat ik achterop je bagagedrager mee mag lol, ga jij maar lekker trappen, is wel zwaar hoor, al die mensen meesjouwen bergjes op.

  Ik vond de processen op de vraag wie ben ik en wie heb ik gecreëerd heel confronterend. Ik heb daar een tijdje op gekauwd. Ik keek je filmpjes van de volgende dagen, maar had nog niets op papier gezet. Tot jij verderop in een ander filmpjes vroeg waarom je nog niet gestart was. Nou... Ik merkte dat het niet is wat het lijkt, wat ik aan de buitenkant liet zien & dat was confronterend. En ook ben ik niet blij met de Inge die ik ben. Er zat een stuk donkerte in mij. Dat was zelfhaat. Nooit geweten. Ik ben daar naar toe gegaan. Ik heb mijn lijf laten doen wat het wilde doen en daarbij veel gehuild. Ik voelde me daarna moe, heel veel lichter, ik had minder pijn in mijn lijf. Ik word zachter als ik naar mezelf kijk. Wat ik ook terug krijg van anderen. Ik zag een bepaalde hardheid voor deze oefening als ik in de spiegel keek. Nu steeds meer liefde. Liefde wat ik voel van binnenuit. Ik ga voor de onvoorwaardelijke liefde naar mezelf. En de ander. Maar het begint bij mijzelf. Dank je voor alles wat je me nu al hebt gebracht! Dankbaar!

 5. Hoi Inge wat mooi. Wat goed dat dat filmpje toch zijn waarde heeft gekregen.
  Wat goed ik ben blij voor je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contactgegevens

Straat: Jan Willemszstraat 18
Postcode:1624 CH Hoorn

Telefoon: 06 14418755
E-mail: info@amarahoorn.nl

Openingstijden

maandag 12:00–22:30

dinsdag 10:00–22:30

woensdag 10:00–22:30

donderdag 10:00–22:30

vrijdag 10:00–22:30

zaterdag 10:00–22:30

zondag 10:00–17:00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram