Dag 17


De inhoud op deze pagina is alleen bedoeld voor supporters. Doneer via de doneer pagina om een supporter te worden of log in als je al gedoneerd hebt!

5 comments on “Dag 17”

 1. Voor mij is ieders waarheid waar voor de persoon die daarin gelooft. Zo heb ik ook mijn waarheid, die ik destilleer uit wat ik hoor, zie, lees, meemaak.
  Ik heb moeite met mensen die hún waarheid aan anderen proberen op te leggen. "Ik moord jouw volk uit omdat ik vind dat je geen eikenboom moet aanbidden maar een ronde steen." De geschiedenis van de mensheid... 😉
  Rechter- en linker hersenhelft: het maakt toch niet uit of je een meer rationeel en logisch denkend mens bent of juist een meer creatief en intuïtief persoon? Alle twee zijn toch helemaal goed? Het is natuurlijk wel handig als je van jezelf weet wat je bent en daarna handelt.
  Ooit volgde ik een cursus waarbij de cursisten werden ingedeeld naar hun Element (Aarde, Water, Lucht, Vuur). Volgens mij was Jung hier ook mee bezig. Een feest der herkenning bij iedereen en heel veel gelach. Alle reacties per element waren zo ongelooflijk nauwkeurig. Geweldig. Een beslissing nemen: zeg nooit tegen een Lucht-teken dat hij moet voelen wat de juiste beslissing is. Of probeer een Water-teken niet te laten bedenken wat de beste oplossing is. Maar alle tekens zijn gewoon helemaal prima.
  Interessante materie dit en het gaat een lastige opdracht worden!

 2. "Beperkingen van lichaam." Daar kan ik wel wat mee. "Beperkingen van gedachtes," ook wel. Maar wat zijn beperkingen van geest?

 3. Beperkingen van de geest bedoel je hier een ziel mee? Een ziel kan alleen aardse dingen ervaren via mens of dier of ..?

 4. hoi, ik ben er weer, loop een paar dagen achter. Ik ben in Zweden geweest, prachtig Land !"eeuwig zingen de bossen", je kunt daar dagen vertoeven zonder iemand tegen te komen. De muggen daar zijn ongevoelig voor nederlandse smeersels, zoiets moet je echt in Zweden kopen. Ik besef dat ik wat laat ben met dit advies, maar ik vertrouw erop dat je het al gedaan hebt.

  Prachtig zoals je overstemt wordt door de vogeltjes in je filmpje over de opdracht. liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contactgegevens

Straat: Jan Willemszstraat 18
Postcode:1624 CH Hoorn

Telefoon: 06 14418755
E-mail: info@amarahoorn.nl

Openingstijden

maandag 12:00–22:30

dinsdag 10:00–22:30

woensdag 10:00–22:30

donderdag 10:00–22:30

vrijdag 10:00–22:30

zaterdag 10:00–22:30

zondag 10:00–17:00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram