Dag 11


De inhoud op deze pagina is alleen bedoeld voor supporters. Doneer via de doneer pagina om een supporter te worden of log in als je al gedoneerd hebt!

5 comments on “Dag 11”

  1. Lieve Dinant, ik ben het helemaal eens met je eerste filmpje: spirituele mensen helpen eerst zichzelf, therapeuten hebben onze problemen nodig om zichzelf te helpen. Ik merk, dat ik me steeds meer terugtrek uit die wereld, kijk op een afstand en zie, dat ik die ander op die manier niet meer nodig heb.Dat geeft ruimte om te luisteren naar mezelf.Dat geeft rust en ruimte.Neem je ook nog eens een rustdag zonder te fietsen?

  2. Heee Johanna, ja als je van afstand kijk zie je opeens de behoeften van anderen. Ik heb nu vandaag een wat korter dagje maar qua inspanning immens. Was zwaar vandaag. Nu ff eten en dan slapen

  3. Ik ben heel erg benieuwd hoe je nieuwe Amara gaat worden.
    En ook benieuwd waar deze weg met jou mij brengt. Ik ben zo gelukkig een paar heel spirituele mensen in mijn leven te hebben die zeer nuchter en praktisch zijn, niks zweverigs aan. Ben ik zelf ook niet.
    Nu een spiegel zoeken. Bij gebrek aan een smartphone (nee, die heb ik echt niet, wel een ouderwets mobieltje), ga ik maar tegen een spiegel praten. Werkt vast ook. Ik kan het dan alleen niet terugkijken, maar ik sla het vast wel ergens in mijn systeem op.

  4. Jeetje, wat een inzichten na mijn monoloog tegen m'n spiegelbeeld. Van m'n babyhart tot nu, ik zie krasjes en deuken ontstaan, een hart dat zich sluit. Maar ook een hart dat weer steeds meer opengaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contactgegevens

Straat: Jan Willemszstraat 18
Postcode:1624 CH Hoorn

Telefoon: 06 14418755
E-mail: info@amarahoorn.nl

Openingstijden

maandag 12:00–22:30

dinsdag 10:00–22:30

woensdag 10:00–22:30

donderdag 10:00–22:30

vrijdag 10:00–22:30

zaterdag 10:00–22:30

zondag 10:00–17:00

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram